Atletico Madrid, Fenerbahçeli milli yıldızın peşinde

İspanyol devi Atletico Madrid'in Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcuyla ilgilendiği ve yeniden hamle yapabileceği ifade edildi.

Son Güncelleme:

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid orta saha hattını güçlendirmek istiyor.

İspanyol ekibi, teknik direktör Diego Simeone'nin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

İspanyol basınından Diario Gol'de yer alan habere göre; Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek'i kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Madrid ekibinin geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek için 3 milyon euro'luk kiralama teklifinde bulunduğu fakat Sarı-lacivertli kulübün bu öneriyi geri çevirdiği ifade edildi.

Atletico Madrid'in düşük bütçeli ve gelecek vaat eden bir isim arayışında olduğu ve İsmail Yüksek'in de bu profile uygun bir isim olduğu yorumu yapıldı.

İsmail Yüksek'in Haziran 2027'ye kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi olduğu hatırlatılırken Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirmeye alabileceği bildirildi.

İKİ AVRUPA KULÜBÜ DAHA DEVREDE

Atletico Madrid'in yanı sıra Benfica ve Marsilya'nın da milli oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

Diego Simeone'nin önümüzdeki sezon için transfer listesinin bir numarasında ise İspanyol Milli Takımı ve Villarreal'de forma giyen sol kanat oyuncusu Alex Baena'nın olduğu da yazıldı.

Baena'nın transferinin yüksek bonservis bedeli ve diğer takımların da ilgisi nedeniyle kolay olmayacağı yorumu yapıldı.

Sonraki Haber