This browser does not support the video element.

Arda Turan sosyal medyadan az önce duyurdu

Arda Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. "Arda Turan: Yüzleşme" Belgeseli 16 Ağustos'ta yayınlanacak.

Son Güncelleme:

Amazon Prime Video, Türk futbolunun uluslararası alanda en başarılı isimlerinden Arda Turan'ı konu alan yeni belgeseli 'Arda Turan: Yüzleşme'nin fragmanını yayınladı.

Bu belgesel, Arda Turan'ın kariyerindeki iniş ve çıkışları, özel hayatını ve futbol dünyasında bıraktığı izleri mercek altına alarak izleyicilere sunacak.

Arda Turan fragmanı sosyal medya hesabından duyurdu.

"Başarılarla, inişlerle, çıkışlarla, hatalarla, ilklerle ve en önemlisi unutulmaz anılarla dolu bir hikaye. Benim hikayem. Arda Turan: Yüzleşme, 16 Ağustos’ta Prime Video’da. #ArdaTuran" notu ile paylaştı.

Merih Demiral'dan U16 Milli Takımı'na iPhone sürprizi Fatih Terim'den fikstür tartışmalarına karşı dikkat çeken çıkış Yok artık Melih Mahmutoğlu! "44 kere maşallah" dedirten performans Beşiktaş'ın cezasını kaldırdığı minik Ömer Doruk'tan siyah-beyazlılara yanıt Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu