Arda Turan ayakkabı fırlattığı hakemin maçını izleyip başarılar diledi

Valencia'nın evinde Las Palmas'a 3-2 mağlup olduğu maçta tribünde sürpriz bir isim vardı. Arda Turan, Atletico Madrid'deyken ayakkabısını fırlattığı maçın hakemi Gil Manzano'ya başarılar diledi.

Son Güncelleme:

Mestalla'da gergin bir gündü. Maçtan önce Valencia taraftarları yönetimi istifaya davet ederek yürüyüş düzenledi.

Sonrasında Valencia ile Las Palmas karşı karşıya geldi. Hakem Gil Manzano'nun yönettiği maçı Las Palmas 3-2 kazanırken Valencia kaosa girdi.

Tribünlerde ise sürpriz bir isim vardı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan maçı izledi.

Maçın hakemi Gil Manzano ile Arda Turan'ın bir geçmişi var.

Arda, Atletico Madrid formasını giyerken 2014/15 Kral Kupası maçında Atletico Madrid ile Barcelona karşılaşmıştı. Bir pozisyonda Arda Turan ile Dani Alves çarpışmış ve yere devrilen Arda'nın ayakkabısı çıkmıştı. Faul bekliyordu. Ancak Gil Manzano düdüğü çalmadı. Çok sinirlenen Arda Turan çıkan sağ ayakkabısını yakalayıp yardımcı hakemlerden birine fırlattı. Gil Manzano ona sarı kart göstermekle yetindi.

Arda Turan 2022'de yaptığı açıklamada "Yaptığım şeyin tamamen yanlış olduğunu çok iyi biliyorum ama bu güzel bir anıydı" demişti.

Maçı yedek kulübesinin hemen arkasında tribünden izleyen ve sosyal medyadan bir paylaşım yapan Arda Turan, Gil Manzano'nun fotoğrafını çekip ona başarılar dilediği bir paylaşım yaptı.

Sonraki Haber