Arda Güler'e 10 üzerinden 8.5 puan!

Real Madrid'in La Liga'da Granada'yı 4-0 yendiği maçta attığı golün yanı sıra gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler, İspanyol basınından tam not aldı.

Son Güncelleme:

İspanya La Liga'da Granada karşısında kesintisiz ilk 90 dakikasını oynayan Arda Güler'e maç puanı olarak 8.5 puan verildi.

İspanyol Marca gazetesi maç sonrası yaptığı değerlendirmede Brahim Diaz ve Arda Güler'in dünyanın herhangi bir takımında ilk 11'de direkt oynayacak futbolcular olduklarını gösterdikleri belirtildi.

Real Madrid taraftarı için maçın cazibesi olan Arda Güler'i değerlendiren Marca, Türk futbolcunun kalitesini göstermeye devam ettiğini yazdı.

Maçın ilk yarısında Arda Güler'in topla driplinglere ağırlık verdiğini belirtirken oyuncunun sürekli istekli olduğu, sahada saklanmadığı ve top istediğine dikkat çekildi. Bu sezon fazla süre alamasa da her çıktığı maçta yeni bir icat yaptığı belirtilen Arda Güler'in Fran'dan aldığı topu kolayca ağlara gönderdiği belirtilirken oyuncunun ilk yarı performansına 7 puan verildi.

İkinci bölümde ise Granada'nın boş bıraktığı tüm alanları kullandığı belirtilen Arda Güler'in çok rahat göründüğü ve çok kaliteli olduğu vurgulandı. Maç sonucu nihai not olarak ise 8.5 puan verildi.

Maçın yıldızı olarak gösterilen Brahim Diaz'a ise 10 tam puan verildi.

Sonraki Haber