Arda Güler'den tam isabet: Yine kalitesini konuşturdu

Real Madrid'in son antrenmanında yine Arda Güler fırtınası esti. Milli oyuncu attığı gol ve yaptığı asistle antrenmanın yıldızı oldu.

Son Güncelleme:

İspanya  La Liga'nın 8. haftasında Barcelona'nın puan kaybettiği haftayı fırsata çevirmek isteyen Real Madrid, Civitas Metropolitano Stadı'nda oynanan ve son derece olaylı geçen Madrid derbisinde Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalarak fırsat tepmişti. Eflatun-beyazlılar vakit geçirmeden bu hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi ve La Liga'daki maçların hazırlıklarına başladı.

Son antrenmana damga vuran oyuncu ise pek çok antrenmanda olduğu gibi milli oyuncu Arda Güler oldu. Madrid derbisinde yedekte bekleyen ve süre almayan Arda, antrenmandaki golleri ve asistleriyle antrenmanın yıldızı oldu.

19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda karşılaşacağı Lille ve ardından Santiago Bernabeu'da konuk edeceği Villareal maçında forma şansı bulup bulamayacağı veya ilk 11'de yer alıp almayacağı şimdi merak konusu oldu.

Voleybol camiası adına gurur günü: Ataşehir’de Eda Erdem Parkı törenle açıldı Önce attı sonra "Ceketle zor" dedi: Basketbol Gelişim Merkezi'nin ilk sayısı Cumhurbaşkanı'ndan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan hakem tepkisi: "Garip şeyler var" Mete Vardar: "Taraftarlarımızla birlikte bu başarıyı elde edeceğiz" Arda Güler ve Andriy Lunin'e neler oluyor? Fenerbahçe taraftarından Ali Koç istifa yürüyüşü