Arda Güler ve Andriy Lunin'e neler oluyor? Görüntüleri gündem oldu

Real Madrid'in Valdebebas'taki antrenmanı öncesi Arda Güler ve Andriy Lunin'in verdiği görüntü bir anda gündem oldu. Görüntüyü görenler "Neler oluyor" dedi.

Son Güncelleme:

Real Madrid'in başkent Madrid'deki Valdebebas tesislerinde oyuncular antrenman için hazırlandıkları esnada kameralara yansıyan bir görüntü dikkat çekti. Oyunların çoğu son derece normal hatta kimisi neşeli görünürken milli futbolcumuz Arda Güler ile eflatun-beyazlıların Ukraynalı kalecisi Andriy Lunin'in verdikleri yüz ifadeleri "Arda ve Lunin'e neler oluyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon Thibaut Courtois'nın sakatlığında kaleyi devralan Lunin, Courtois'nın dönüşüyle yeniden kulübeye dönmüştü. Arda ise geçtiğimiz sezon sakatlığı dolayısıyla uzunca bir süre forma şansı bulamazken bu sezon bazen ilk 11 oynuyor bazen de sonradan oyuna dahil oluyor.

İkilinin bu akşam oynanacak Madrid derbisinde Atletico Madrid'e karşı ilk 11'de oynaması beklenmiyor.

Mete Vardar: "Taraftarlarımızla birlikte bu başarıyı elde edeceğiz" Fenerbahçe taraftarından Ali Koç istifa yürüyüşü Serhat Akın'ı ziyaret eden Mustafa Sarıgül: Seni herkes seviyor Arda Güler'den nefis asist, Carvajal'e sadece dokunmak kaldı Fenerbahçe Beko oyuncusundan skandal paylaşım Nihat Kahveci'den Jose Mourinho'ya sert eleştiriler