Barcelona - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Barcelona - Real Madrid hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Peki Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Son Güncelleme:

Milan maçının ardından Arda Güler'li, Kylian Mbappe'li Real Madrid FC Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid kampta ikinci maçını Barcelona karşısında oynayacak. Peki Arda Güler, El Clasico maçında oynayacak mı? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

BARCELONA - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Real Madrid, yapacağı kampta ikinci hazırlık maçına 4 Ağustos Pazar günü Barcelona karşısında çıkıyor.

İspanya La Liga'da 2024-2025 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek Barcelona ve Real Madrid hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. MetLife Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin detayları belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdüren Real Madrid ilk hazırlık maçında Milan ile karşılaştı. Arda Güler, Serie A ekibi ile oynanan maça ilk 11’de başlarken 45 dakika sahada kaldı.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Barcelona - Real Madrid karşılaşması S Sport Plus kanalı üzerinden canlı bir şekilde izlenebilecek. Aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

ARDA GÜLER BARCELONA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, Real Madrid’in ABD kafilesinde yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde oynanan ilk hazırlık maçına ilk 11’de başlayan Arda Güler 45 dakika sahada kaldı.

Ancelotti’nin Barcelona mücadelesinde yıldız oyuncuya ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

Sonraki Haber