Arda Güler, Bayern Münih'i uyardı

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Bayern Münih maçı öncesinde iddialı konuştu.

Son Güncelleme:

Real Madrid'in parlayan yıldızı Arda Güler, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Bayern Münih'e net bir mesaj gönderdi.

Real Sociedad'a attığı golden sonra 'boşa harcanmış yetenek' olarak nitelendirilen Arda Güler, gözünü Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçına dikti.

Takımına 3 puanı kazandıran milli futbolcumuz, Bayern'e net bir mesaj göndererek Alman ekibini nelerin beklediğini anlattı.

Candaş Tolga Işık'a konuşan Arda Güler, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk Türk futbolcu olmak istiyorum" diyerek yarı finaldeki rakiplerine geçit vermeyeceklerinin sinyalini verdi.

Arda Güler bununla da yetinmedi ve soyunma odasındaki 'abi' muhabbetinin perde arkasını anlattı.

"Real Madrid'de herkes bana 'abi' diyor. Modric'in bana 'abi' demesi ilginç oluyor" itirafında bulundu.

Takım arkadaşlarının abinin anlamını bilmediğini söyleyen Arda Güler, David Alaba'yla çektikleri akşam yemeği videosunun hikayesini de anlattı.

Milli futbolcumuz, David Alaba'nın Avusturya'da Türklerin olduğu bir mahallede yetiştiğini belirterek 'Galatasaray'ı tutuyor. Sen Fenerbahçelisin ben de Galatasaraylıyım' diyerek benimle şakalaşıyor" diye konuştu.

Sonraki Haber