Arda Güler başka takıma mı kiralanacak? Real Madrid kararını verdi

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in yeteri kadar süre alamadığı için başka bir takıma kiralık olarak gidebileceği iddia edilmişti. Arda Güler cephesi bu iddiaları yalanladı.

Son Güncelleme:

Real Madrid'in Almeria'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada forma şansı bulamadığı için büyük hayal kırıklığına uğrayan Arda Güler, son oyuncu değişikliğinde kendisinin tercih edilmediğini görünce kulübeye doğru yönelmiş ve yerine geçmeden önce ısınma yeleğini fırlatarak teknik direktör Carlo Ancelotti'ye tepki göstermişti.

Milli futbolcunun bu hareketi İspanya medyasında büyük yankı uyandırırken, Arda Güler'in başka bir takıma kiralanmasının gündeme geldiği iddia edilmişti.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, konuyla ilgili olarak Arda Güler cephesiyle konuştuğunu belirterek, kiralama düşüncesine hem Real Madrid'in hem de Arda Güler'in soğuk baktığını söyledi.

Candaş Tolga Işık paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Az önce Arda Güler’in ekibiyle konuştum, “Arda’nın daha çok süre alma talebi var ancak Real Madrid herhangi bir kiralama planını şiddetle reddediyor. Hoca da Arda’nın adaptasyonunu zamana yayarak yapmaktan yana ve o da kesinlikle kiralama fikrine sıcak bakmıyor” dediler.

ARDA GÜLER'İN KARİYERİ

25 Şubat 2005'te Ankara'da dünyaya gelen Arda Güler, futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı.

14 yaşında Fenerbahçe alt yapısına transfer olan Arda, 2021-2022 sezonunun başında A Takım'a yükseldi.

Sarı-lacivertli takımda 51 resmi maça çıkan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, sahada kaldığı 1920 dakikaya (maç başına 38 dakika) 9 gol - 12 asist sığdırdı.

Yaz transfer sezonunda İspanyol devi Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona'nın da transferi için büyük uğraş verdiği Arda Güler'i, sözleşmesinde bulunan 20 milyon Euro'luk satın alma bedelini ödeyerek renklerine bağladı.

Arda Güler, Real Madrid'e transferinden sonra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle uzun bir süre takımdan ayrı kaldı. Eflatun-beyazlı formayı şu ana dek yalnızca 1 kez İspanya Kral Kupası'nda Arandina'ya karşı terleten Arda, sahada 59 dakika kaldı.

18 yaşındaki yıldız futbolcu, A Milli Takım formasını da bugüne dek 4 kez sırtına geçirdi ve 1 gol kaydetti.

Sonraki Haber