'Arda Güler abi' soyunma odasında böyle karşılandı

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attıktan sonra soyunma odasında tüm takım arkadaşlarınca böyle karşılandı.

Son Güncelleme:

Real Madrid'deki ilk sezonunda sakatlıklar nedeniyle zorlanan Arda Güler, İtalyan teknik direktörün rotasyon dinamiğine bir türlü girememişti.

Ancak Celta maçında neredeyse oyun biterken maça dahil olmasına rağmen harika bir gole imza atarak forma için savaşmaya devam edeceğinin işaretini verdi.

Maçtan sonra tüm takım arkadaşlarından övgü alan Arda Güler, bitiş düdüğünün ardından soyunma odasında da ilgi odağı haline geldi. Herkes tek tek gelip milli yıldızımı tebrik etti.

Aldığı süre az olsa da bu gol ona moral verdi ve gülümsemesini sağladı.

Carlo Ancelotti son golü atan Arda Güler'i överken "Çok az oynadı ama bir şeyler yapabileceğine inanıyordu. Oyunculuğu çok yetenekli. Her gün izleyenlerin onun ne kadar geliştiğini görebileceği bir yetenek. Tüm kalitesini ortaya koyuyor. Burada bir geleceği olacak. Aksini düşünen yok çünkü o büyük bir yetenek" ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşları da artık 19 yaşında olan genç yeteneğin baskı altında olduğunun farkında. 

Bu yüzden de onu tebrik etmek için sıraya girdiler.

Yıldırım-Koç tekrar karşı karşıya! Fatih Demirkol'dan çarpıcı tespit Fenerbahçe taraftarı tercihini yaptı: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu? Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho ile ilgili 'maaş' haberlerine tepki: "Sana ne!" "Rambo Okan" Aziz Yıldırım'ı beklerken bayıldı Real Madrid soyunma odasında Arda Güler sırası! Kimi boynundan öptü kimi bağrına bastı! Carlo Ancelotti, Arda Güler'in kravatını düzeltince sosyal medya yıkıldı