Antalyaspor Başakşehir'i tek golle devirdi

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor sahasında karşılaştığı Başakşehir'i Dario Saric'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Son Güncelleme:

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor ile Başakşehir Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

Antalya'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip rakibini 16. dakikada Dario Saric'in kaydettiği golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Akdeniz temsilcisi bu sonuçla puanını 12 yaparak ligde 12. sıraya yükseldi, 8 puanda kalan Başakşehir ise 17. basamakta yer aldı.

Ligin 11. haftasında Antalyaspor kendi evinde Beşiktaş'ı konuk edecek, Başakşehir'in konuğu ise eski teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Ankaragücü olacak.

"AYAĞA KALKMAMIZ GEREKİYOR"

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, "Maçı duran topla kaybettik. Ayağa kalkmamız gerekiyor" dedi.

Atan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok önemli bir maç kaybettiklerini söyledi.

Yedikleri golden önce ve sonrasında önemli pozisyonlar bulduklarını aktaran Atan, "İkinci yarıda topa sahip olup hücum etmeye çalıştık. Maçı duran topla kaybettik. Ayağa kalkmamız gerekiyor. Zorlu bir fikstürden geçtik.

Takım bayağı yıprandı. Oyuncularımızın sahanın içinde daha fazla öz güvenli mücadele vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Bizim onlara güvendiğimiz kadar onların da kendilerine maç ortamında güvenmeleri gerekiyor. Antrenmanlarımızı maça yansıtma konusunda sorun yaşıyoruz" diye konuştu.

Gazetecilerin maç içerisinde Veysel Sarı ile tartışma yaşadıklarını hatırlatması üzerine Atan, "Veysel Sarı, yedek kulübesine doğru yakışmayan sözleri oldu. Kulübeyle muhatap olmaması gerektiğini söyledim. Tenhada söyleyemeyeceğiniz şeyleri kalabalıkta söylememeniz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber