Angel Correa Beşiktaş yolunda

Atletico Madrid'in Julian Alvarez'i transfer etmesinin ardından Beşiktaş Angel Correa için yeniden harekete geçti.

Son Güncelleme:

Ángel Correa, Beşiktaş'ın hücumunu güçlendirmek için öncelikli hedefi haline geldi. Siyah beyazlı kulübün Atlético Madrid forvetine olan ilgisi haftalar önce biliniyordu ancak son günlerde futbolcuyla yapılan görüşmelere ivme kazandırmak istiyor.

 Kış transfer döneminde Correa'nın Suudi Arabistan'a gitmek üzere olduğunu da unutmamak gerekiyor. 18 yaşında San Lorenzo'dan ayrıldığından bu yana tüm kariyerini sürdürdüğü Atlético'dan ayrılmaya kararlı olan oyuncunun transferi son anda gerçekleşmemişti.

Vatandaşı ve arkadaşı Julián Álvarez'in takıma gelişi, daha az dakikası olduğu anlamına gelebilir, ancak gerçek şu ki bu korku her zaman boşa çıkıyor çünkü Correa her yıl oynamaya devam ediyordu. Özellikle önemli maçlarda ve ilk 11'de olmasa da her zaman Simeone'nin planlarında yer alıyordu.

Simeone açıkça onu kaybetmek istemiyor ancak oyuncu gitmeye karar verirse itiraz etmeyecek. Teklif beklentileri karşıladığı ve 20 milyon euro civarında olduğu sürece Atlético'dan ayrılacak. 29 yaşındaki Correa'nın Madrid kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'e 18 milyon euro önerdiği belirtiliyor. 

Sonraki Haber