Ancelotti'nin suratı galibiyete rağmen beş karış!
Real Madrid, Brest'i 3-0 mağlup etti ancak bu onların ilk 8'e girmesine yetmedi. Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynayacak İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, Manchester City ihtimali ve turnuvanın formatından şikayet etti.
İşte Carlo Ancelotti'nin açıklamaları:
"Çok iyi bir maçtı. Oyunu kontrol eden, iyi oynayan ve iyi blok yapan ciddi bir takım gördüm. Mutlu ayrılıyoruz."
"Çok fazla maç var. Bu Real Madrid'e zarar vermedi. Herkes için sorun. Maçların azaltılması gerekiyor, artırılması değil. Bu benim fikrim."
"Kura çekilecek ve rakpi belli olacak. Bizim için değişen bir şey yok. Şampiyonlar Ligi'nin kazanmak için en iyileri yenmeniz gerekiyor. City gelirse elbette daha karmaşık olur. City'nin turnuvayı kazan ihtimali daha yüksek, bu bir gerçek. Onlara karşı oynamayı sevmiyoruz."
"Takım daha kompakt ve etkili. Çok iyi oynadık. İyi çıkışlar yaptık. Forvette alan ve derinlik aradık. İyi durumdayız devam etmeliyiz."
"Rodrygo da arkadaşları gibi çok iyiydi. Bellingham ve Mbappe de önemli işler yaptı. Çok fazla kalite var ve biz bunu iyi kullanıyoruz."
"Neden sarı kart gördüm bilmiyorum. Bellingham'ın faulünü protesto etmiştim."
"Modric'in alkışlanmasını çok beğendim. Bu, olağanüstü bir kariyere sahip olan büyük bir futbolcuya karşı büyük bir saygı jestiydi."
"Formattan hoşlanmıyorum. Çok fazla maç oynanıyor. Bana göre bu futbolcuların yıpranmasına neden oluyor."