Ancelotti'nin rotasyon sorusuna yanıtı olay oldu: Görevimiz maçları kazanmak, dakika vermek değil

İspanya La Liga'da pazar günü Almeira'yı evinde ağırlayacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Son Güncelleme:

Kupada Atletico Madrid'e elenen Real Madrid'in Almeria karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, "Evimizde oynamamız önemli. Taraftarın desteği gerekiyor. Şampiyonlar ligi öncesinde 5 lig maçımız var. Takım iyi, perşembe gecesi uzatma oynadık ama oyuncular çok iyi toparlandı" dedi.

Almeria maçına odaklandıklarını belirten Ancelotti, rakibin henüz galibiyeti olmamasına rağmen güçlü rakiplere karşı iyi işler çıkarttığını söyledi.

Rotasyon sorusuna da yanıt veren Ancelotti, "Oynamayı hak eden çok oyuncu var. Perşembe günkü maçtan sonra yorgunluk olup olmayacağını da hesaba katmak zorundayım. Bugünkü antrenmandan sonra herkesin toparlanacağını düşünüyorum. Görevimiz oyunculara dakika vermek değil, maçları kazanmak" diye konuştu.

Kepa'dan sonra Lunin'in de kötü maç çıkarmasıyla ilgili olarak ise "Kusursuz kaleci diye bir şey yoktur" diyen Ancelotti, Atletico maçıyla ilgili eleştirileri için ise "Etrafımızda olup bitenlerin pek bir önemi yok. Takımımız mücadele ediyor ve iyi oynuyor" yorumunda bulundu.

Sonraki Haber