Ancelotti'nin açıklaması her şeyi anlatıyor: Arda Güler'in adını bile anmadı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan'la oynayacakları hazırlık maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

Basına konuşan Ancelotti, Kroos'un ayrılmasının ardından orta sahada nasıl bir çözüm bulunacağı yönündeki soruyu yanıtlarken Arda Güler'in adını anmadı.

Ancelotti, "Kroos'u özlüyoruz ama onun kalitesiyle onun gibi bir oyuncu olmadığı için farklı şekilde de olsa onun yerini alma olasılıklarımız var. Ama başka birçok kaynağımız var. Kroos takımdayken de dikey oyun bizim istediğimiz şeydi. Rakibin sahasına hızlı bir şekilde ulaşmak, rakibinize sorun yaratmanız için size daha fazla fırsat verir. Bizim düşüncemiz Kroos olsun ya da olmasın, bu. Bellingham bölgeye ulaşabilecek kalitede bir oyuncu. Ne kadar yakın olursa o kadar iyidir. Ceballos, Modrić, Tchouameni, Camavinga veya Valverde gibi orta saha oyuncularımız var. Aynı şekilde oynayacağız, bir şeyler değişmeyecek demiyorum ama çok fazla değil. Oyunu her zaman kontrol etmek, dik durmak, iyi savunma yapmak gibi bir düşüncemiz var. "Geçen yıl iyi yaptığımız her şey bu." dedi.

Ancelotti, stopere transfer yapmayacaklarını bu bölgeden kimseyi de satmayacaklarını belirtirken Endrick'e de övgüler yağdırdı. İtalyan teknik adam Endrick'in Milan maçında 45 dakika görev yapacağını da sözlerine ekledi.

Carlo önümüzdeki sezon 4-3-3 ya da 4-4-2 sistemlerini kullanmayı düşündüğünü belirterek "Geçen yılın aynısı. Bu sistemlerde oynamak için kadroda gerekli kaynaklara sahibiz" diye konuştu.

 

Sonraki Haber