Ancelotti'den Mbappe sorusuna yanıt: Oyuncuların gezilerini organize edecek bir seyahat acentem yok!

Real Madrid'in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında konuştu ve soruları yanıtladı.

Son Güncelleme:

Carlo Ancelotti milli arada çok çalıştıklarını ve birçok oyuncunun fiziksel kondisyonlarını artırdıklarını söyledi.

Ancelotti, "İyi iş çıkaran ve çok puan alan bir takıma karşı oynayacağımız bu maç için de kendimizi iyi hissediyoruz. Oyuncuların daha motive olduğunu ve daha iyi fiziksel durumda olduğunu düşünüyorum." dedi.

Şampiyonlar Ligi ve ligde çok güçlü takımlara karşı oynayacaklarını vurgulayan Ancelotti, "Carvajal için üzgünüz. O önemli bir figür. Onu oyuncu olarak kaybettik ancak soyunma odasında hala bir lider. Burada olacak ve bizimle çalışacak. Fiziksel gücü kadar kafasını da kullanacağız" diye konuştu.

Mbappe için ise, "Molada kondisyonu üzerinde çalıştık. Oynamaktan ve önemli bir rol üstlenmekten mutlu. Bu 15 gün ona çok yardımcı oldu. Mola öncesinden daha farklı bir oyuncu. Çok iyi gidiyor. Taktiksel düzeyde pozisyonu değişmiyor. Sol kanatta Vini Jr. ile yer değiştirebilir ancak biz kondisyon çalışmalarına odaklandık. Çok iyi görünüyor ve bu mola onun için çok iyi oldu" diyen Ancelotti, "Spekülasyonlar hakkında konuşmak için burada değilim. Sadece Mbappe'nin çalışmasına odaklanıyorum" diyerek 'tecavüz iddiaları'nı yorumsuz bıraktı.

Oyuncuların izin günlerinde nereye gittiklerine kendisinin karışmadığını belirten Ancelotti, "Ben de Londra'ya gittim ve kimseden izin almadım. Benim oyuncuların gezilerini organize edecek bir seyahat acentem yok" şeklinde konuştu.

Rodrygo ve Valverde'nin geç geldiğini belirten Ancelotti "Onların toparlanmasını değerlendireceğiz, diğerlerinin durumu iyi" dedi.

Sonraki Haber