Ancelotti, Real Madrid soyunma odasındaki ilk yangını söndürebilecek mi?

Kylian Mbappe, Real Madrid'deki yeni takım arkadaşları tarafından iyi karşılandı ancak bu onların Mbappe gibi yüksek maaşlar istemelerine engel olmayacak.

Son Güncelleme:

Yıldızlarla dolu bir soyunma odasına şimdi de Kylian Mbappe eklendi. Ancak Mbappe'nin yüsek maaşı, soyunma odasını kıskançlık krizleriyle dolu bir ego odasına çevirebilir.

Çok mütevazı olan Mbapp, bu sayede takım arkadaşlarının kalbini kazanabilir. Şampiyonlar Ligi ve çocukluk hayali için Real Madrid'e gelen Mbappe'nin gelişinin ardından ilk yangının çıkışı uzun sürmedi.

El Nacional'in haberine göre Mbappe'nin gelişi kıskançlık sorununa yol açtı. Ancak şunu belirtelim El Nacional, Katalan basını yani Barcelona yanlısı.

Haberde Vinicius'un Mbappe'ye eşit bir maaş talebinde bulunduğu iddia ediliyor. Vinicius'un bu talebinin diğer oyunculara da aksedebileceği ve zincirleme bir reaksiyonun oluşabileceği öne sürülüyor. Açıkçası bu da Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in en son isteyeceği şey.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin kazanmak için Mbappe'ye ihtiyacı olmadığını geçen sene gösterdi. Ancak Mbappe'nin Devler Ligi'ni kazanabilmesi için Real Madrid'e ihtiyacı olduğu da apaçık ortada. Bu da diğer oyuncuların hoşnutsuzluğunu artırabilecek bir faktör.

Sonraki Haber