Ancelotti 'maç ritmi' deyip Arda Güler için 'yedek' sinyali verdi

La Liga'da Villarreal'e konuk olacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti bir basın toplantısı düzenledi.

Son Güncelleme:

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi finaline 2 hafta kaldığını hatırlatarak "Villarreal'e karşı oynayacağımız maç, rekabetin ritmini yakalamak açısından önemli" dedi.

Ancelotti'nin bu sözleri maça as takımla çıkmayı planladığı ve Arda Güler'in yine yedek kalacağı şeklinde yorumlandı.

İtalyan teknik adam Villarreal'in Avrupa umudunun sürdüğünü belirterek maçın zor geçeceğini bu yüzden tam takım müsabakaya gideceklerini belirtti.

Modric ve Kroos'la ilgili sorulara "Bunlar şu anda ikinci konular" yanıtını veren Ancelotti, Modric'le hiçbir zaman sorunu olmadığının altını çizdi.

Lunin'in çok iyi bir sezon geçirdiğini ve Villarreal maçında kalede yer alacağını kaydeden İtalyan, Kroos'a da övgüler yağdırdı.

Genç oyuncuların yavaş yavaş takıma dahil edilmesiyle ilgili soru üzerine ise Ancelotti, "Şimdiye kadar sorunsuz bir geçiş oldu. Bu böyle devam edebilir de etmeyebilir de. Geçiş gelecek yıl da devam edecek" yanıtını verdi.

MAÇ KADROSU AÇIKLANDI

Öte yandan Real Madrid'in Villarreal maçı geniş kadrosu da açıklandı.

Buna göre kalede Courtois, Kepa, Lunin; defansta Carvajal, Militao, Nacho, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy; orta sahada Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Dani Ceballos, Ara Güler, Mario Martin; hücumda ise Vini Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim Diaz.

Sonraki Haber