Ancelotti Bellingham'ı kenara çekiyor, Real Madrid Espanyol maçında Arda Güler ilk 11'de

La Liga'nın 6. haftasında evinde Espanyol'u ağırlayacak Real Madrid'de Carlo Ancelotti rotasyona gidiyor. Kararını veren İtalyan teknik adam Arda Güler'i ilk 11'de sahaya sürecek.

Son Güncelleme:

Carlo Ancelotti, Espanyol karşısında ilk 11'de değişikliklere hazırlanıyor.

La Liga'ya dönen İspanyol ekibinde İtalyan teknik direktör rotasyon yapacak.

Bir haftada 3 maça çıkacak Madrid'de oyuncuların nefesini kontrol etmek isteyen Ancelotti, Stuttgart karşısında yıpranan oyuncularını dinlendirecek.

Kalede Thibaut Courtois'dan vazgeçmeyen İtalyan, stoperi de Stuttgart maçında sonradan oyuna dahil olan Militao ve Rüdiger'den oluşturmayı planlıyor. Ancak bir sürpriz yapıp Rüdiger'i dinlendirip o mevkiiye Tchouameni'yi koyabilir.

Orta sahada ise Valverde, Modric ve Arda Güler'in oynaması bekleniyor. Bellingham yedeğe çekilirken Rodrygo, Mbappe ve Vinicius'un yine hücum 3'lüsünü oluşturması bekleniyor. Bir beklenti de Rodrygo'nun yedeğe çekilip yerine Arda Güler'in oynaması ve orta sahada Bellingham'a görev verilmesi.

İspanyol basınına göre sahaya çıkması beklenen 11 şu şekilde: Courtois, Lucas, Tchouameni, Militao, Fran Garcia, Modric, Valverde, Arda Güler, Rordrygo, Mbappe, Vinicius.

Alternatif 11 ise şöyle: Courtois, Fran Garcia, Rüdiger, Militao, Carvajal, Tchouameni, Bellingham, Modric, Vinicius, Arda Güler, Mbappe

Sonraki Haber