Ampute Milli Futbol Takımı'na Avrupa Şampiyonası için özel klip

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı'na Avrupa Şampiyonası için "Haydi Bir Daha" diyerek klip hazırlandı. Klibin sözlerini Muttalip Gülşen'in yazarken, Erdoğan Tozoğlu'nun besteledi ve aranjörlüğünü ise Süleyman Yiğenoğlugil üstlendi.

Son Güncelleme:

Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'da 16 takımın katılımıyla 1-8 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda boy gösterecek. Üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olmak isteyen Ay-Yıldızlılar için özel klip hazırlandı. Sözlerini Muttalip Gülşen'in yazdığı, Erdoğan Tozoğlu'nun bestelediği ve aranjörlüğünü Süleyman Yiğenoğlugil'in üstlendiği, "Haydi Bir Daha" diyerek hazıralanan klipte maneviyat yüklü anlar yer alıyor.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, Fransa, Yunanistan, Polonya, İskoçya, Almanya, İngiltere, Gürcistan, Belçika, İspanya, İsrail, İrlanda, Azerbaycan, İtalya, Hollanda ve Ukrayna yer alacak. Milli Takım, grup aşamasındaki maçlarını Camille Fournier Stadı'nda oynayacak.

Voleybol camiası adına gurur günü: Ataşehir’de Eda Erdem Parkı törenle açıldı Arda Güler'den tam isabet: Yine kalitesini konuşturdu Önce attı sonra "Ceketle zor" dedi: Basketbol Gelişim Merkezi'nin ilk sayısı Cumhurbaşkanı'ndan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan hakem tepkisi: "Garip şeyler var" Mete Vardar: "Taraftarlarımızla birlikte bu başarıyı elde edeceğiz" Arda Güler ve Andriy Lunin'e neler oluyor?