Amedsporlu 'jiletçi' Mansur Çalar uslanmıyor!

Geçen sezon rakiplerine sahada jiletle saldıran ve ömür boyu futboldan men edilen, ardından cezası 20 maça düşürülen Amedsporlu Mansur Çalar, bu kez de Hekimoğlu Trabzon'la oynanan maçta rakibine tırnaklarıyla saldırdı ve 7 maç ceza aldı.

Son Güncelleme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Amedspor'un Hekimoğlu Trabzon'a 1-0 yenildiği maçta ev sahibi takımın futbolcusu Mansur Çalar, Trabzon ekibinin oyuncusu Talha Yazgan'a tırnaklarıyla saldırdı ve 6 maç ceza aldı. Çift sarı karttan kırmızı kart gören Mansur, toplamda 7 maçta forma giyemeyecek.

4 FUTBOLCUYU JİLETLEMİŞ, FUTBOLDAN ÖMÜR BOYU MEN EDİLMİŞTİ

Mansur Çalar, geçen sezon da Sakaryaspor'la oynanan maça elinde sakladığı bir jiletle çıkmış, Sakaryaspor'dan Tevfik Köse, Dilaver Güçlü, Hacı Ömer Doğru ve Ferhat Yazgan'ın yüz ve boyun bölgelerine kesikler atmıştı. Yapılan değerlendirme sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Mansur Çalar'ı futbol müsabakalarından ömür boyu men etmiş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, ise verilen ömür boyu men cezasını kaldırarak, 20 maç men cezasına çevirmişti.


Sonraki Haber