Altay Bayındır'ın beklediği gün geldi! İşte sahaya çıkacağı maç

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan fakat henüz forma şansı bulamayan milli futbolcu Altay Bayındır'ın beklediği şans geldi. Altay Bayındır'ın Onana'nın yokluğunda FA Cup'ta oynanacak olan maçta sahaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme:

Andre Onana'nın sonunda Afrika Kupası'na gitmesiyle Altay Bayındır'ın Manchester United'ın Newport County ile yapacağı maçta ilk kez forma giymesi bekleniyor.

Milli kalecimiz Altay Bayındır, Manchester United'ın web sitesine konuştu.

"Altay Bayındır'ın Manchester United'ın ilk 11 kadrosunda şansı olabilir" spotuyla duyurulan haberde  Afrika Uluslar Kupası'na giden André Onana'nın yokluğunda eski Fenerbahçeli oyuncu Altay Bayındır'ın Ocak ayı sonunda Erik ten Hag'ın takımının Newport County'yle yapacağı maçta Kırmızı Şeytanlar'ın formasıyla ilk maçına çıkabileceği belirtildi.

Altay Bayındır verdiği röportajda "İyi takım arkadaşlarımız var ve herkes her gün olumlu. Bizim için en önemli şey bu. Takımın karakteri çok iyi. Açıkçası sahada olmak için hepimiz savaşıyoruz çünkü hepimiz takım için oynamak istiyoruz” yorumunu yaptı.

Altay "Bu sadece kalecilerle ilgili değil, çünkü tüm oyuncular iyi ve bu büyük aile için de savaşmaya istekliler. Hepimiz arkadaş canlısı ve pozitifiz. Hepimiz oynamak istiyoruz" diye ekledi.

Altay aynı zamanda büyük bir takımda olmanın sorumluluğundan da bahsetti.

"Bütün taraftarlar penaltı atışlarında kaleciyi izliyor çünkü onun topu kurtarmasını istiyorlar. Çocukken bir maç izlerken o enerjiyi hissettiğimi hatırlıyorum. Her şey kalecinin elindeydi. Bu yüzden kaleci olmanın ve bunu yapabilmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İngiltere Federasyon Kupası 4. turunda Manchester United, İngiltere Lig 2 ekiplerinden Newport County ile 28 Ocak Pazar günü mücadele edecek.

Sonraki Haber