Allegri yola geldi: Antrenmanda denedi... Kenan Yıldız ilk 11'de yer aldı

Son haftalarda ligde istediği sonuçları elde edemeyen Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Alegri'nin antrenmanda farklı taktikler denemeye başladığı ve milli futbolcu Kenan Yıldız'ı ilk 11'de denediği belirtildi.

Son Güncelleme:

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri antrenmanda 3'lü hücum denedi.

Massimiliano Allegri işler ters gidince antrenmanda bu kez bir süredir İtalyan basınında konuşulan 4-3-3 taktiğini denedi.

Udinese ve Verona maçlarında da dizilişle ilgili değişiklikler denenmişti ancak sonuçlar beklendiği gibi olmamıştı.

Continassa'da yapılan antrenmanda hücumda Chiesa-Vlahovic-Kenan Yıldız üçlüsünü deneyen Allegri, orta sahayı ise yeni transfer Alcaraz'a teslim etti. Alcaraz'ın yeni taktiğin başkahramanı olması bekleniyor.

Juventus özellikle son 4 maçta galibiyet alamazken orta sahasının topu hücuma götürmekte zorlandığı görülmüştü.

Hellas Verona maçına 3-5-2 ile başlayan Allegri, hakimiyeti elde edememişti. Aksine Verona yüksek hız ve canlı bir oyunla Juventus'u esir almıştı.

İlk yarı 1-1 biterken ikinci yarıda 57. dakikaya girildiğinde skor 2-2 olmuştu. Allegri, Alex Sandro ve Chiesa'yı oyuna dahil edip 4-3-3'e döndü. Ancak bir süre sonra Kenan'ı çıkarınca taktik olarak tam olarak denenemedi.

4-3-3'te Kostic'in yerine Chiesa alırken Vlahovic ve Kenan ise 'tridente'yi tamamlayan isimler oldu.

Buna göre Chiesa solda, Vlahovic ortada, Kenan ise sağda yer alacak.

Allegri 2017'de 4-2-3-1 ile sahaya çıkmıştı. Sahada aynı anda Mandzukic, Dybala, Cuadrado ve Higuain yer almıştı. Bu taktik Juventus'u Şampiyonlar Ligi finaline taşımıştı.

Sonraki Haber