Allegri 'O saçlar kesilecek' dedi, Kenan Yıldız soluğu berberde aldı!

Almanya karşısında attığı gol ve oyunuyla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki Kenan Yıldız'ın bir başka özelliği daha var.

Son Güncelleme:

Türkiye, Almanya'yı Berlin'de hazırlık maçında 3-2 mağlup ederken maçın yıldızları arasında Kenan Yıldız ismi dikkat çekti.

Daha 18 yaşındaydı, Bayern Münih altyapısında yetişmişti. Almanya onu fark edememiş ama Montella oyuncunun değerini hemen anlamıştı.

Önce Hırvatistan maçında dakikalar aldı, sonra Almanya maçına ilk 11'de çıktı. Harika da bir gol attı.

KENAN YILDIZ'I ÖNE ÇIKARAN SADECE YETENEĞİ VE GOLLERİ DEĞİL

Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra Juventus'a imza atan Kenan Yıldız, takımın teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin de dikkatini çekmiş ve ağustos ayının sonunda Udinese maçında dakika almıştı.

Ancak maç sonunda çok kızgındı. "Kenan Yıldız saçlarını kestirecek. Maç içinde defalarca saçlarıyla oynadı, o saçlar kesilecek. İşlerin olması gerektiği gibi yapılması gerekiyor" diyen Allegri'nin bu sözleri üzerine Kenan Yıldız soluğu berberde aldı, saçlarını kestirirken o anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Oynamak isteyen Kenan Yıldız hocasının sözünü hemen yerine getirirken bu isteğini de zor bir hoca olan Allegri'ye de göstermiş oldu. Kişilikli bir yıldız adayı olduğunu ispatladı.

Kenan Yıldız - Juventus [DepoPhotos]

KENAN YILDIZ DEVRE ARASINDA KİRALANACAK MI?

Kenan Yıldız, Almanya maçında potansiyelini gösterince İtalyan basınında gündem konusu oldu. Kenan'ı sezonun başlangıcından beri destekleyen küçük bir taraftar grubu bulunuyor. Sosyal medyada da Kenan'ın daha fazla oynatılmasını istiyorlar.

Serie A'da dakikalar alsa da Kenan'ın oynaması gerektiği şüphe götürmeyecek bir gerçek. Ancak Allegri'nin gençlere karşı tavrı biliniyor. Onlara şans verir ama arada sırada. Bu yüzden Kenan'ın devre arasında sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanması konuşuluyor.

Almanya maçındaki performansı hem Türkleri hem de Almanları şaşırtmış olabilir. Ancak Allegri ve Juventus'taki takım arkadaşları buna hiç şaşırmadı. Zaten antrenmanlarda kendini göstermişti.

Ancak oyuncunun 18 yaşında olduğu ve baskı altında olmadan oynaması gerektiğini herkes biliyor. Şu ana kadar Serie A'da 36 dakika süre aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber