Alaba'nın futbol hayatı bitti mi? Dönüş tarihi yine ertelendi!

Real Madrid'in Avusturyalı oyuncusu David Alaba geçen aralık ayında sakatlandıktan sonra bir daha sahalara geri dönemedi.

Son Güncelleme:

David Alaba geçen aralık ayında ciddi bir diz sakatlığı geçirmişti. O günden beri tedavisi olan futbolcu EURO 2024'ü kaçırdıktan sonra bu sezona da sakat girdi.

Sol bacağındaki ön çapraz bağın kopması nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalan futbolcu için bir türlü dönüş tarihi verilemiyor.

İlk sakatlığın ardından kasım ayında sahalara dönmesinin beklendiği açıklanan oyuncunun iyileşemediği ve 2025 yılına kadar da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Gazeteci Edu Pidal, Real Madrid'in bu haberi aldıktan sonra transfer çalışmalarına başladığını yazdı.

Uzun yıllardır ara transfer döneminde transfer yapmayan Real Madrid mecburen bu sezon kuralı bozacak.

Pidal, Alaba'nın yakın bir zamanda dönmesinin zor olduğunu belirtirken "Kıkırdağı azaldı, bu da dizindeki kemiklerin sürtünmesine neden oluyor ve futbolcu çok acı çekiyor" dedi.

Ağustos ayının sonunda Alaba koşmaya başlamıştı. Herkes iyimserdi. Ancak sakatlığı tam geçmeden yaptığı bu çalışmalar ters tepti dizinin iyileşmesi durdu.

Carvajal'ın da sakatlanmasıyla çok zor duruma düşen Real Madrid, Militao'yu sağ beke çekmek istiyordu. Ancak Alaba'dan gelen haberin ardından transfer mecbur oldu.

Real Madrid'in kiralık olarak bir stoper aradığı da gelen bilgiler arasında.

Sonraki Haber