Al-Hilal'in yıldız futbolcularından Jorge Jesus'a sevgi seli... 'Mister, Mister'

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'in teknik direktörü Jorge Jesus'a, Al-Shabab karşısında alınan 2-0'lık sonucun ardından soyunma odasında galibiyeti kutlayan yıldız futbolcular tarafından sevgi gösterisinde bulunduğu anlar kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Suudi Arabistan basınında geçtiğimiz günlerde eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un Al-Hilal'den Neymar'ın isteği üzerine gönderileceği iddia edilmişti. Ancak dün akşam oynanan maçın ardından ortaya çıkan görüntüler, bu iddiaların aksine bir tablo ortaya koydu. Neymar ve birçok yıldızın forma giydiği Al-Hilal'in soyunma odasında, Jorge Jesus'a büyük bir sevgi gösterisinde bulunuldu. İşte o anlar...

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Terim'den fikstür tartışmalarına karşı dikkat çeken çıkış Yok artık Melih Mahmutoğlu! "44 kere maşallah" dedirten performans Beşiktaş'ın cezasını kaldırdığı minik Ömer Doruk'tan siyah-beyazlılara yanıt Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu Real Madrid'li Rodrygo kaşlarını aldırmamak için destansı bir mücadele verdi!