Adını hiç kimsenin duymadığı oyuncu Real Madrid'e transfer oluyor, çevresinde ona yeni Bellingham diyorlar!

Real Madrid transferlerinin arkasındaki ismin Juni Calafat olduğunu biliyordu. Brezilyalı gözlemci birçok yıldızın makul fiyatlarla takıma kazandırılmasına yol açtı.

Son Güncelleme:

Juni Calafat'ın yöntemleriyle geliştirilen yeni transfer politikasıyla Real Madrid, doğru adamı bulmayı başarıyor.

Yazın transferleri kışın bitiriliyor. İmzasının olduğu isimler arasında Tchouameni, Camavinga, Valverde, Vinicius, Rodrygo, Bellingham, Arda Güler, Lunin, Militao, Brahim Diaz ve Endrick var. Başka da söze gerek yok.

Şimdi Real Madrid'in 17 yaşındaki bir İngiliz futbolcunun peşinde koştuğu söyleniyor. Muhtemelen adını hiç duymadınız. Sunderland'da Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham'la birlikte forma giyen Chris Rigg'den söz ediyor.

Gazete Graeme Bailey, 17 yaşındaki Rigg'in Sunderland'da şimdiden sansasyon yaratmaya başladığını ve sadece Real Madrid'in değil birçok büyük kulübün oyuncuyu izlettiğini yazdı.

Luka Modric ve Dani Ceballos'un önümüzdeki sezon Real Madrid'den ayrılmaları bekleniyor. Rigg'in de bu bölgede doğacak boşluk için düşünüldüğü öğrenildi.

Sunderland genç takımına geldikten sonra geçen yıl A takımla ilk maçına çıkan oyuncu ardından toplam 30 maçta oynayıp 3 gol kaydetti.

Calafat'ın raporuna göre Perez, Rigg'in transferiyle ilgili son kararı verecek.

Sonraki Haber