Adı Fenerbahçe'yle anılıyordu Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oluyor

Son günlerde ismi ciddi şekilde Fenerbahçe ile de anılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oluyor. Deneyimli ismin Azerbaycan ekiplerinden Netfçi Bakü ile anlaştığı iddia edildi.

Son Güncelleme:

Son olarak Beşiktaş'ta görev alan Sergen Yalçın'ın yeni adresi uzun zamandır merak ediliyordu.

Jorge Jesus'la yolların ayrılmasından sonra ismi Fenerbahçe ile anılan Yalçın'ın Azerbaycan'da görev alacağı ileri sürüldü.

CBC Spor Muhabiri Elçin Cafarov'un haberine göre; 50 yaşındaki çalıştırıcı yeni sezonda Azerbaycan Ligi ekiplerinden Neftçi Bakü'yü çalıştıracak.

Haberde Bakü temsilcisinin bu sezon için ciddi bir transfer bütçesi ayırdığı ve deneyimli çalıştırıcıya iyi bir kadro vermek istediği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'A RAKİP OLABİLİR

Sergen Yalçın'ın Azeri kulübüyle 1+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Neftçi Bakü'nün anlaşmayı duyurmak için mevcut teknik direktörle yolların ayrılmasını beklediği ifade edildi.

Beşiktaş ve Neftçi Bakü, Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda rakiplerini elemeyi başarırsa; iki takımın, Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda eşleşme ihtimali de bulunuyor.

Sergen Yalçın'ın anlaşmayı resmiyete dökmek için Bakü'ye gittiği, sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğrafla ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber