Abdülkadir Ömür'den Avrupa'ya transfer açıklaması: Hayalini kuruyorum ama...

Abdülkadir Ömür, iç sahada 35 maçtır yenilmediklerine dikkati çekerek, "Bütün takımlar gelirken bu istatistiği göz önünde bulundurarak geliyor. Karagümrük, Alanya bizim için kırılma maçları oldu. Karagümrük'te goller bulacağımız anlarda kontralardan yedik. Deplasman serimizden memnun değiliz, bunu Hatay maçıyla sonlandırmak istiyoruz. Sadece iç sahadaki puanlarla şampiyon olunmuyor. 3-4 maçlık seriye ihtiyacımız var. Onlara saygı duyarak deplasmanda galip gelememe hasretini bitirmek istiyoruz." dedi.

Futbolun günümüzde değiştiğini belirten oyuncu, "Futbol daha da sertleşti, temas olarak. Basketbol oyunu gibi karşılıklı taktikler konuşulmaya başladı. Set oyunu birçok varyasyonlar var. Kazanmanın zor olduğu dönemden geçiyoruz. Avrupa'da futbol daha çok ileride, biz maalesef onlara ayak uyduramıyoruz. Futboldan keyif almaya çalışıyoruz. Temassal olarak zorlaştı futbol, galip gelmenin zor olduğu anlardan geçiyoruz." ifadesini kullandı.

Abdülkadir, Dünya Kupası'nda Arjantin milli takımını tuttuğunu da kaydederek, "Favorim Arjantin'di, Messi'ye sevgimiz ve saygımızdan dolayı. Onun kadar biz de sevindik. Ben, Yusuf abi, Eren abi birlikte izledik, Arjantin'i destekliyorduk. Güzel bir turnuva oldu. Kazandığı için mutlu olduk." diye konuştu.

Kaynak: AA