9. kez Türkiye Şampiyonu olan Yakub Alperen Kaysi'ye plaket

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nın 3. ayağında milli sporcumuz Yakub Alperen Kaysi, genç erkekler 54 kg Full Contact kategorisinde tüm rakiplerini yenerek yeniden 9. kez Türkiye Şampiyonu oldu. Genç sporcuya Dünya şampiyonası öncesinde başarı plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme:

Konya'da düzenlenen ve Milli Takım kriterlerinden biri olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nın 3. ayağında, Gölbaşı'lı milli sporcumuz Yakub Alperen Kaysi, genç erkekler 54 kg Full Contact kategorisinde tüm rakiplerini yenerek yeniden 9. kez Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Türkiye AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan, genç sporcuyu Ankara Gölbaşı'nda ziyaret ederek Dünya Şampiyonası'nda başarılar diledi ve bir başarı plaketi takdim etti.

Milli Takım Antrenörü ve babası Şenol Kaysi, yaptığı açıklamada, milli sporcumuz Yakub Alperen Kaysi'nin, Kick Boks Milli Takım kriterlerinden olan 3 turnuvada da şampiyon olarak tam puan aldığını belirtti. Yakub Alperen Kaysi, 23 Ağustos - 01 Eylül 2024 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. İnşallah 2. kez dünya şampiyonu olup altın madalya kazanarak şanlı bayrağımızı dalgalandırıp İstiklal Marşı'mızı okutacağız. Genç milli sporcumuza Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz. Dualarımız seninle, Alperen. Allah yar ve yardımcın olsun.

Ayrıca, Gölbaşı Belediye Başkanı Sn. Yakup Odabaşı'na, milli sporcumuz Yakub Alperen Kaysi'nin 9 kez Türkiye Şampiyonluğunu Gölbaşı halkıyla paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Milli sporcumuza Gölbaşı Belediyesi ve iş insanlarımızdan destek verilmesini ve sponsor olmalarını talep ediyoruz. Yakub Alperen Kaysi'ye başarılar diliyor ve Allah'ın yar ve yardımcısı olmasını temenni ediyoruz.

Sonraki Haber