25 sayı önde olduğu maçı kaybetti! Galatasaray'da sinirler gerildi

Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray bir ara farkı 25 sayıya kadar çıkardığı maçta Dijon'a 93-96 kaybetti. Maç sonunda Galatasaray Başantrenörü Zvezdan Mitrovic ile Sarı-kırmızılı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Son Güncelleme:

Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turunda J Grubu'nda oynanan maçta temsilcimiz Galatasaray ile Fransız ekibi JDA Bourgogne Dijon karşı karşıya geldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, Dijon'a 93-96'lık skorla mağlup oldu.

Bir ara farkı 25 sayıya kadar çıkardığı maçta sahadan mağlup ayrılan Sarı-kırmızılılarda McCormack 21 sayı, Bost 17 sayı ve Prepelic de 14 sayılık oyun ortaya koydu.

Fransız ekibinde ise Hammonds 20 sayı ve Dokossi 17 sayılık performans sergiledi.
J Grubu'ndaki 2. maçında da kaybeden Galatasaray grupta 4. sırada yer aldı.

MITROVIC'E SERT TEPKİ

Galatasaray taraftarları, 25 sayı farkla öndeyken yaşanan mağlubiyetin ardından başantrenör Zvezdan Mitrovic'e tepki gösterdi.

Taraftarlar, mücadelenin bitiminden sonra soyunma odasına giderken tepki gösterdikleri Mitrovic'in istifası yönünde tezahüratlarda bulundu.

Bu sırada Mitrovic, kendisine küfür eden taraftarlara karşılık verince tartışma yaşandı. Galatasaray Kulübü çalışanları tecrübeli başantrenörü soyunma odasına götürdü.

Sonraki Haber