2 Liverpool'lu taraftar Genk'i Gent anlayınca!..

Genk-Liverpool maçında takımını deplasmanda desteklemek isteyen 2 Liverpool taraftarı biletini bile aldıkları maç için Genk yerine Gent'e gidince maçı izleyemedi. Gent ise açıklama yaparak iki taraftarı bu akşamki Gent maçına davet etti

Son Güncelleme:

Genk-Liverpool maçı için bilet alan 2 Liverpool taraftarı, Genk yerine Gent'e gidince maçı izleyemedi. Gent ise Belçika basınına konu olan ikili için twitter hesabından bir duyuru yaparak, bu ikiliyi tanıyan ya da gören olursa bu akşam Gent'in Wolfsburg ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı için davetli olduklarını iletmelerini istedi.

Radio2Oost-Vlaanderen'in haberine göre 2 Liverpool taraftarı takımlarını deplasmanda desteklemek için Genk-Liverpool maçına bilet aldı. Fakat Belçika'ya seyahat için tren biletini Genk yerine yine bir Belçika kenti olan Gent'e alınca bu şehirde mahsur kaldı. Üstelik ikili için maçın başlamasına yarım saat kalmasına kadar herhangi bir problem de yoktu. Fakat son yarım saatte yanlış kente geldiklerini fark eden ikili, Genk-Liverpool maçı tribünde izleyemedi. Mecburen ikili maçı televizyonda izledi.

Üstelik maçı televizyonda izleyebilmek için tren biletine 150 Euro, maça giriş bileti olarak da 70 Euro ödediler. 

İşin ilginç tarafı Belçika basını Liverpool taraftarlarının bu hatasının kaynağının İtalya'nın Napoli kulübü olup olamayacağı da tartışılıyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından Belçika kulübü Genk ile aynı gruba düşen Napoli, kura çekiminin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında Belçika'nın Genk kulübü yerine yanlışlıkla Gent kulübünü yazmış, Gent kulübü ise yine sosyal medya hesabından bu yanlışlığı esprili bir dille düzelterek, Napoli kulübüne, "Davetiniz için çok teşekkür ederiz fakat o Genk olmasın" yazmıştı. Napoli kulübünün sosyal medya hesabından teşekkür edilerek yanlışlık düzeltilmişti.

Öte yandan, Belçika medyasında da haber olan Liverpool'lu taraftarlara, yanlışlıkla gittikleri Gent şehrinin kulübü KAA Gent'ten bir telafi önerisi geldi. Gent kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu ikisini tanıyan veya gören varsa bu akşam Wolfsburg ile oynayacağımız maç için Ghelamco Arena'ya davetli olduklarını iletin" denildi.

  

Sonraki Haber