Yalan 11. Bölüm İzle Full Kanal D Yalan on birinci bölüm tek parça izle

Yalan dizisinin onuncu bölümü 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü Kanal D'de yayınlandı. Yalan'ın 11. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yalan yeni bölüm izle.

Son Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Yalan dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Yalan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Yalan 11. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

YALAN DİZİSİ 10. BÖLÜM KONUSU

Kerim ve Duru’yu yakalayan Hazal deliye döner. Onları ayırmaya çalışan Melike iki kızı da teselli edemez. Hazal, Duru ve Kerim’e olan öfkesini Melike’den çıkarır. Zehra ve Melike bir kez daha Hazal yüzünden karşı karşıya gelir. Duru öğrendiği tüm gerçekler ve yaptıklarının yol açtığı beklenmedik etkilerle herkesten uzaklaşmayı seçerken, Haluk da Duru hakkındaki gerçeklere bir adım daha yaklaşır. Kadir’in sırlarını bildiğini anlayan Hülya’nın ortalığı birbirine katmasıyla, Kerim tam anlamıyla köşeye sıkışır ve Amerika’ya gitmeye karar verir. Melike, Kerim’in sırrını öğrenince ona karşı yumuşasa da Kerim’in kararlı bir şekilde yüzüğü bırakmasıyla korktuğu başına gelir; Hazal çığırından çıkmıştır. Bir türlü Kadir’e yanaşamayan Seher, Cengiz’le beklenmedik bir ittifak kurar. Melike’nin Duru’ya karşı duygularının en beklenmedik anda ortaya çıkmasıyla, Haluk her şeyin sonunu getirecek adımı atar. Artık gerçeği ortaya dökmelidir.

YALAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalan’ın oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

YALAN YENİ BÖLÜM İZLE

Yalan dizisinin Kanal D'de 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü yayınlanan 11. bölümünü ( on birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YALAN 11. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber