Yabani 39. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin otuz dokuzuncu bölümü 28 Eylül 2024 Cumartesi günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 39. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Son Güncelleme:

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 39. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 38. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Rüya’nın ölümüyle Yaman büyük şok yaşar, yıkılır. Acısı çok fazladır ama öfkesi hepsinin üzerindedir. Katil veya katilleri bulacaktır. Polis cinayeti araştırırken, Yaman onlardan bir adım öndedir aslında. Doğru yol üzerinde olduğunu ise ona Rüya gösterecektir. Alaz ve Asi de sonunda karşılaşır. 2 yılın özlemi, öfkesi bir kavuşma mı yoksa yeni bir veda mı olacaktır? Neslihan ve Güven, Yaman’ın yapacaklarından korkarken bir yandan da diğer çocukların dertleriyle uğraşıyorlardır. Tüm bunların içinde ise Yaman’ın cinayete dair öğrenecekleri onun için de şok olacaktır.

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin NOW tv'de 28 Eylül günü yayınlanan 39. bölümünü ( otuz dokuzuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 39. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber