Türkiye İzlanda canlı izle! Türkiye - İzlanda maçı canlı izle linki

Türkiye İzlanda TRT Spor Yıldız canlı izle | Türkiye ile İzlanda, bugün FIBA Eurobasket Eleme maçında karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi kaçırmak istemeyenler maçı canlı izlemek için canlı maç izle linki arıyor. İşte FIBA Eurobasket Eleme Türkiye İzlanda maçı canlı izle linki...

Son Güncelleme:

CANLI FIBA Eurobasket Eleme maçı linki! FIBA Eurobasket Eleme'de heyecan yaşanıyor. Trendyol 1. Lig'de Türkiye ile İzlanda karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayan Türkiye İzlanda maçı için canlı maç izle linki içeriğimizde...

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri’nde B Grubu’nda mücadele ediyor. İlk maçında İtalya’ya 87-80 mağlup olan A Milli Takım İzlanda karşısında parkeden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın detayları belli oldu.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türkiye İzlanda maçı 25 Şubat Çarşamba 16:00'da oynanacak.

TRT Spor Yıldız kanallarında yayınlanacak Türkiye İzlanda basketbol maçı aşağıdaki link üzerinden Türkiye İzlanda maçını canlı izleyebilirsiniz. (canlı maç anlatımı)

TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

12 DEV ADAM MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

12 Dev Adam, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri’ndeki ilk maçında İtalya'ya konuk oldu. Milli Takım maçı 87-80 kaybetti. İlk kez milli takım formasını giyen Tarık Biberovic maçtaki performansıyla göz doldurdu. Tarık mücadeleyi 27 sayıyla en skorer isim olarak tamamladı.

Sonraki Haber