TRT1 İZLE CANLI! Milli maç canlı izle: Euro 2024'te çeyrek final Türkiye - Hollanda maçı izle

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Bu turu geçen ekip, yarın final mücadelesine çıkacak. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri belli oldu.

Son Güncelleme:

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. Çeyrek finalde Türkiye, Hollanda ile karşılaşacak. Avusturya'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdırmak isteyen Milli Takım'da İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve Merih Demiral maçta süre alamayacak. İşte Türkiye Hollanda maçı canlı maç izle linki ile birlikte TRT1 izle linki ve maçla ilgili merak edilenler...

HOLLANDA - TÜRKİYE MUHTEMEL 11'LERİ

HOLLANDA: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Schouten, Reijnders; Malen, Simons, Gakpo; Depay

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler.

MONTELLA'DAN MERİH DEMİRAL AÇIKLAMASI

Milliler’in hocası Vincenzo Montella, “Tarih yazmak istiyoruz ve Montella: Bizi motive edecek edecek. Hollanda maçına hazırız. Merih Demiral’a haksız bir ceza verildi. Üzgünüz ama bu bizi daha çok motive edecek” yorumunu yaptı.

MİLLİLER 3. KEZ ÇEYREK FİNALDE

Milliler, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 6 puanla ikinci olarak bir üst tura çıktı. Son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan ay-yıldızlılar, rakibini 2-1 mağlup etti ve tarihinde 3. kez çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

HOLLANDA'NIN ÇEYREK FİNAL YOLU

Hollanda ise Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu'nda 1'er galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik sonucunda topladığı 4 puanla 3. olarak bir üst tura yükseldi. Son 16 turunda Romanya ile oynayan Hollanda, mücadeleyi 3-0'lık skorla kazandı.

TÜRKİYE HOLLANDA KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Türkiye - Hollanda UEFA Euro 2024 maçında iki takım 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye - Hollanda karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber