Siyah Kalp 4. Bölüm İzle! Show TV Siyah Kalp yeni bölüm izle

Siyah Kalp dizisinin dördüncü bölümü 3 Ekim 2024 Perşembe günü Show TV'de yayınlandı. Siyah Kalp'in 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Siyah Kalp dördüncü bölüm izle.

Son Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Siyah Kalp dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Siyah Kalp'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Siyah Kalp 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SİYAH KALP DİZİSİ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM KONUSU

Bağ evinde başlayan yangınla Sumru, Melek ve Nihayet alevlerin arasında kalırlar. Nuh gözünü karartıp yangının içine dalar. Bu yangın Nuh’u kendi içindeki intikam ateşi ve merhameti arasında ikilemde bırakır. Birbirlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Melek ve Nuh büyük bir korku ile sınanırlar. İkizler daha da kenetlenirken bu sınav aslında onları amaçlarına bir adım daha yaklaştırır.

Melek’ten uzak duramayan Cihan çıkmazdadır. Her ne kadar kalbinin sesini dinlemek istese de babasının onu mahkum ettiği mecburiyetlerinden kaçamaz. Nuh’a karşı duygularının farkında olan Sevilay için de Cihan’la olan evlilik kararı daha da zorlaşır. Sevilay kaderine razı gelirken ona karşı kurulan oyunların kurbanı olacaktır.

Sumru, ikizleri hayatından ve ailesinden uzak tutamayacağının artık farkındadır. Sinirleri iyice yıpranan Sumru hayatının alt üst olması korkusuyla yüzleşir.

SİYAH KALP DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosunda;

Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

SİYAH KALP YENİ BÖLÜM İZLE

Siyah Kalp dizisinin Show TV'de 3 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SİYAH KALP 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber