PSG - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? PSG - Dortmund maçı şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan! PSG - Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan devam ediyor. PSG, Borussia Dortmund'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, PSG - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte PSG - Dortmund maçı canlı maç izle linki...

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğunu ilan eden ve geride bıraktığımız hafta sonunu maç yapmadan geçen PSG, Almanya'da 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Dortmund'u Parc des Prices'ta konuk edecek. İki takım grup aşamasında da karşılaşmış ve Paris ekibi buradaki maçı 2-0 kazanmıştı. Maç sonucu futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

PARIS SAINT-GERMAIN

Gözden çıkarılan Layvin Kurzawa ve sakatlığı nedeniyle sezonun tamamını pas geçen Presnel Kimpembe dışında, Almanya'daki maçın ilk yarısında kenara gelen Lucas Hernandez'i de kullanamayacaklar.

BORUSSIA DORTMUND

PSG'yi 1-0 yendikten sonra Bundesliga'da da Augsburg'u 5-1'le geçen Dortmund'da Julien Duranville ve Ramy Bensebaini'nin sakatlıkları sürüyor.

İlk maç öncesi soru işareti gözüken Mats Hummels ile Ian Maatsen'de bir problem yok.

PSG DORTMUND KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

PSG - Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki takım 7 Mayıs Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

PSG DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA?

PSG - Dortmund karşılaşması Exxen, TV 8,5 ekranlarından canlı aktarılacak.

PSG DORTMUND MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber