Ömer 49. Bölüm İzle! Star TV Ömer yeni bölüm tek parça izle! Ömer yeni bölüm!

Ömer dizisinin yeni bölümü 25 Mart 2024 Pazartesi günü Star TV'de yayınlandı. Ömer'in 49. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Star TV'nin dizisi Ömer'in 49. bölümü 25 Mart günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Ömer'in kırk altıncı bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte dizi izle linki... Star TV Ömer 49. bölüm izle.

dizi haberleri...

ÖMER 48. BÖLÜMDE NE OLDU?

Boşanma celbinin gelişi Ömer ve diğer herkes için şok etkisi yaratır. Bu haberi böyle bir şekilde öğrenmek Ömer'i çok derinden üzerken Gamze de bu kötü zamanlamadan mutsuzdur fakat boşanmaktan başka çarelerinin kalmadığına inanıyordur.

Nurhayat'ı Samet'in eşi olarak bir anda karşısında görmek Reşat'ı sarsarken ikisi arasında geçmişte yaşanan ve kaderlerini değiştiren bazı sırlar ortaya çıkar. Boşanma davası açtığı için herkes tarafından eleştirilen ve soğuk davranılan Gamze'ye, ihtiyaç duyduğu destek Tahir'den gelir.

Geçmişteki hatalarını sünger çekmek isteyen Tahir, lokantanın işleri için büyük çaba gösterir. Nisa ise gizemli aşığından gelen notları heyecanla bekler. Reşat, Samet'e dair önemli bir sıkıntıyı öğrenirken Çiçek onu çok şaşırtan bir manzarayla karşı kaşıya kalır. Boşanmayı istemeseler de başka bir çıkar yol bulamayan Gamze ile Ömer, buruk bir vedanın kıyısındadır.

ÖMER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan, Damla Makar, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Özgür Foster, Çağla Naz Kargı, Haktan Zavlak

ÖMER YENİ BÖLÜM İZLE

Ömer dizisinin Star TV'de 25 Mart günü yayınlanan 49. bölümünü (Ömer 49. bölüm izle) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÖMER 49. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber