Nacional Benfica maçı neden ertelendi? Nacional Benfica maçı ne zaman oynanacak?

Portekiz liginde Nacional ile Benfica arasında oynanan maç, henüz 9. dakikada durdu. Maçın başka bir tarihte oynanmasına karar verildi. Birçok futbolsever Nacional Benfica maçı neden ertelendi diye merak ediyor. Peki, Nacional Benfica maçı ne zaman oynanacak?

Son Güncelleme:

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica ile Nacional arasında oynanan lig maçı birden durduruldu. Karşılaşmanın henüz 9. dakikası oynanırken maçın ertelenmesine karar verildi. Benfica ile Nacional takımı oyuncuları alınan karar sonrası sahayı terk etti. Birçok futbolsever Nacional Benfica maçı neden ertelendi diye merak ediyor. Peki, Nacional Benfica maçı ne zaman oynanacak? İşte ertelenen maçın tarihi...

NACIONAL BENFICA MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

Milli futbolcular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica'nın deplasmanda Nacional ile karşı karşıya geldiği maç 9. dakikada ertelendi. Karşılaşmanın yoğun sis sebebiyle ertelendiği ortaya çıktı. Görüş mesafesinin azaldığı maçta sağlıklı bir futbol oynanamayacağını düşünen karşılaşmanın hakemi maçı ileri bir tarihe erteleme kararı verdi.

NACIONAL BENFICA MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Benfica ile Nacional arasında oynanması planlanan ancak yoğun sis nedeniyle ertelenen maçın tarihi belli oldu. Karşılaşmanın 19 Aralık Perşembe günü oynanmasına karar verildi.

Sonraki Haber