Mehmed: Fetihler Sultanı 3. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı üçüncü bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin üçüncü bölümü 12 Mart 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Mehmed: Fetihler Sultanı üçüncü bölüm izle.

Son Güncelleme:

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 2. BÖLÜM KONUSU

Tahtı babası Murad’a bırakan Mehmed, Saruhan’a döner. Burada hem ahalinin hem de ahilerin sorunlarıyla ilgilenir. En önemli meselelerden biri korsanların ticarete mani olmasıdır. Mehmed bu meseleyi çözerek yalnızca halkın isteğini yerine getirmeyecek, kendisi ile ilgili bir düğümü de çözecektir.

Venedikliler, Murad’a Mehmed’i şikayet etmiş, ticaretlerine halel getirdiğini belirtmişlerdir. Bununla birlikte Çandarlı da Sultan Murad’a Mehmed ile ilgili önemli deliller sunmuştur. Sultan Murad, Mehmed’in hesap vermesi için tez huzuruna çağrılmasını ister.

Bali Beyler yola çıkar. Mehmed ya Bali Beylerle beraber sultan huzuruna çıkacaktır ya da kendisine atılan suçlamaları yıkmak için korsanların başı Capello’yu yakalayacaktır. Mehmed, Capello’yu yakalayabilecek mi? Yoksa sultan huzuruna Bali Beyler ile beraber eli boş mu çıkacaktır?

Haremde de sular durulmamaktadır. Mehmed’in huzuruna çağrılması Hüma’yı endişelendirmekte, aksine Halime’yi de sevindirmektedir. Mara ise bambaşka bir fikirdedir. Mehmed’i taht hususunda rakipsiz bırakmak. Ahmed’in ortadan kalkması Mehmed’e halel getirilmesini engelleyecektir. Hüma, Mara’nın fikrine nasıl tepki verecek? Halime’nin bu plana karşı bir karşı planı olacak mı?

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI İLK BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 12 Mart 2024 Salı günü yayınlanan 3. bölümünü ( üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber