Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı on ikinci bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin on ikinci bölümü 21 Mayıs 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 12. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 12. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 11. BÖLÜM KONUSU

Bizans elçisinin kellesini aldıktan sonra Mehmed hedefini açıklamış ve hazırlıkların ivedi başlamasını istemiştir. Urban’a da bu hedef dahilinde çalışmalarını hızlandırmasını söyler. Mehmed Han fetih hazırlıklarının yanı sıra adalet devrimini de gerçekleştirmek için Zağanos Paşa’yı Hızır Çelebi’ye göndermiş ama Zağanos eli boş dönmüştür.

Mehmed kararında ısrarcıdır, Hızır Çelebi’yi ikna etmek için bizzat gidecektir. Gülşah ise Mihriban’dan düşen grubu bulmuş ve hızla Hala Sultan’a durumu bildirmiştir.

Gülşah, Mihriban’ın ihanet içerisinde olduğunu düşünmektedir. Hala Sultan, Gülşah’ı ikna edebilecek mi? Durumu öğrenen Mara ise Hala Sultan’ın bir iş birliği içinde olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın bütün söylemlerine rağmen ikna olmayan Mara, Hala Sultan’ın peşine düşer. Mara ve Hala Sultan’ın kavgasında netice ne olacak?

Konstantinos ise hisar yapımını durdurmak ya da engellemek istemektedir. Sfrancis, bu hususta ona yardımcı olabileceğini ve hisara baskın yapabileceklerini söyler. Orhan da bu ekibin içinde yer alacaktır. Hisar yapımında çalışan Baliler bu saldırılara karşı koyabilecek mi?

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 21 Mayıs 2024 Salı günü yayınlanan 12. bölümünü ( on ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 12. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber