Mehmed: Fetihler Sultanı 11. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı on birinci bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin on birinci bölümü 14 Mayıs 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 11. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 11. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 10. BÖLÜM KONUSU

Şehzade Ahmed'in ölümünden ve Kurtçu Doğan'ın Mehmed'i kılıçlar altından cebren geçirmesinden sonra Mehmed artık yeni bir devrin başlayacağını söyler. Evvela Kurtçu Doğan Ocak ağalığından alınacak ve isyandan sorumlular cezalandırılacak. Konstantinos'un gönderdiği elçiye de gereken cevabı veren Mehmed mutlak hedefini açıklar: Konstantiniyye!

Bizans tarafında ise Konstantinos Notaras'ı sürgün etmiş, onun yerine eski dostu Sfrancis'i çağırmıştır. Konstantinos, Mehmed'e Orhan için sunduğu teklifin kabul edilmesinden cesaret alır ve Mehmed'in barıştan yana olup olmadığını son olarak denemek ister. Elçiyi bir daha Mehmed'in huzuruna gönderecektir.

Konstantinos istediğini alabilecek mi? Helena’nın ise aklında bambaşka bir fikir vardır, Konstantinos’u evlendirmek. Helena, Konstantinos’a eş olarak kimi layık görmüştür? Harem'de ise Halime'nin sonu gelmiştir.

Mehmed'den emri alan Hala Sultan, Halime'yi öldürebilecek mi? Halime ise Ahmed’in ölümüyle artık dünyadan geçmiş, bitkin bir haldedir. Gülşah ise Mihriban'a gelen bir nameyi yakalar. Mihriban bu durumdan nasıl kurtulacak, Hala Sultan bu mesajlaşmanın neresinde?

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 14 Mayıs 2024 Salı günü yayınlanan 11. bölümünü ( on birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 11. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber