MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te bu haftanın yeni kaptanları ve takımları belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef haftanın eleme adayları...

Son Güncelleme:

MasterChef'te heyecan dolu düello yaşandı. 3 Eylül Salı akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için düello gerçekleşti. İlk etapta düello sonucunda kazanan takım kendini garanti altına aldı. Kazanamayan takım ise ikinci etapta yeniden yarıştı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU?

MasterChef dokunulmazlık oyunu için düelloların kazananı Mavi Takım oldu. Kaybeden Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden yarışacak.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım, ikinci etapta bireysel dokunulmazlığı almak için kendi aralarında yarıştılar. Bu etap için burgu peynirle yaratıcı tabaklar yapılmaları istendi. Şefler tarafından en çok beğenilen tabak ise Beyza'nın tabağı oldu. Böylelikle bireysel dokunulmazlığı kazanan Beyza oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Beyza eleme potasına Nigar'ı gönderdi.

Haftanın ikinci eleme adayını belirlemek için Kırmızı Takım oylama yaptı.

MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

En çok oyu alan Beril haftanın ikinci eleme adayı oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'te en iyi tabağı yapan isim Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Kaan 3 evet ile bu haftanın Mavi Takım kaptanı oldu ve dokunulmazlığı aldı. Kaan "İlk defa Mavi Takım kaptanlığını aldım, güzel bir duygu mutluyum" dedi.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Kaptan Kaan, Kırmızı Takım kaptanı olarak da Ezgi'yi seçti. Bu seçimin ardından MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Kaptanlar takımlarına yarışmacıları seçerken ilginç bir tablo ortaya çıktı. Günün sonunda Mavi Takım'ın yarışmacıları sadece erkek yarışmacılardan oluşurken Kırmızı Takım'ın yarışmacıları da sadece kadınlardan meydana geldi. Böylelikle bu hafta kadın ve erkek yarışması gerçekleşecek. MasterChef tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyleyen yarışmacılar bu durumu önceden düşündüklerini ve erkeklerden rica ettiklerini söylediler. Şefler ise sadece bu durumun değil genel olarak ilk defa kadın erkek eşitliğini olduğu bir sene olduğunu belirttiler.

Sonraki Haber