MasterChef Türkiye'de eleme adayları kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı hangi takım aldı?

MasterChef'te haftanın üçüncü gününde ilk dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar tezgah başında kıyasıya bir mücadele içine girdiler. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef kim kazandı? İşte günün MasterChef eleme adayları...

Son Güncelleme:

MasterChef Türkiye'de yeni bölümde bir kere daha nefesler tutuldu. Şefler yarışmacılardan Ali Nazik kebabı yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler? İşte MasterChef eleme adayları...

KIRMIZI TAKIM İKİNCİ TURDA!

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden yarıştı. Bu turda yarışmacılardan berliner yapmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran ise Alper, Kaan ve Eda oldu.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık yarışında şefler yarışmacılardan berliner yapmalarını istediler. En iyi tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı alan Kaan oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığın sahibi olan Kaan eleme potasına direkt olarak Semih'i yolladı. Böylelikle Semih haftanın 3. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Oylama sonucu haftanın 4. eleme adayı Eda oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

2 Ekim Salı akşamı ekrana gelen bölümde günün dokunulmazlığını alan Beyza eleme potasına direkt olarak Muratcan'ı gönderdi. Muratcan, haftanın ilk eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

2 Ekim Salı akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ikinci eleme adayını belirlemek için Mavi Takım kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı Nevzat oldu.

Sonraki Haber