MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. efler yarışmacılardan ülkemizin en önemli lezzetlerinden biri olan baklava yapmalarını istedi. En güzel baklavayı yapan mavi takım kaptanlığını alacak. Peki, 10 Eylül Salı kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

Son Güncelleme:

Haftanın Mavi Takım kaptanı belli oldu. Şefler yarışmacılardan baklava yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan isim Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kaptan, rakibi Kırmızı Takım'ın da kaptanını belirledi. Peki, MasterChef kaptanlığı kim aldı? MasterChef Mavi ve Kırmızı Takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı Takım yarışmacıları...

MasterChef'te kaptanlık oyunu için yarışmacılardan baklava yapmaları istendi. İçlerinden en güzel baklavayı yaparak şeflerden tam puan alan yarışmacı bu haftanın yeni Mavi Takım kaptanı oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'te en iyi baklavayı yapan isim Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Zübeyde şeflerden tam puan alarak bu haftanın Mavi Takım kaptanı oldu ve dokunulmazlığı aldı.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Mavi Takım kaptanı olmayı başaran Zübeyde, Kırmızı Takım kaptanını seçti. Kırmızı Takım kaptanı ise Akın oldu.

Sonraki Haber