MasterChef eleme adayları kim oldu? MasterChef'te haftanın son dokunulmazlık oyunu kazananı belli oldu

MasterChef eleme adayları kimler oldu 10 Ekim 2024 akşamı, dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu. Peki, MasterChef eleme potasına kim gitti, 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? İşte, dün geceki MasterChef eleme adayları ve son bölümde yaşananlar...

Son Güncelleme:

Haftanın son dokunulmazlık oyunu da tamamlandı. Bugünün konusu ise açık havada piknik yemekleri oldu ve en iyi tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler? İşte MasterChef eleme adayları...

Haftanın üçüncü ve son takım oyunu olan dokunulmazlık yarışı tamamlandı. Dokunulmazlık oyunu için konsept piknik yemekleri oldu. Jüriler için konuklar ise geçen seneki MasterChef yarışmacıları oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Konukların oylarıyla kazanan takım belli oldu. 28-18 skorla kazanan takım Mavi Takım oldu. Kaybeden Kırmızı takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı.

KIRMIZI TAKIM İKİNCİ TURDA!

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden yarıştı. Bu turda yarışmacılardan ıspanakla yaratıcı tabak çıkarmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran ise Kaan, Beyza, Onur ve Kerem oldu.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

En iyi tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı alan ise Onur oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı alan Onur eleme potasına direkt olarak Zübeyde'yi gönderdi. Zübeyde, haftanın 5. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 6. eleme adayını belirlemek için Kırmızı Takım kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı Akın oldu.

Sonraki Haber