MasterChef ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te ekranlara gelen son bölümde yedek kadronun yarışması vardı. Yedeklerde olan yarışmacılar ana kadroya girebilmek için ter döktüler. Peki, MasterChef yedeklerden kim kazandı? MasterChef 2024 ana kadroya yedeklerden giren 4. yarışmacı kim oldu?

Son Güncelleme:

MasterChef 2024 ana kadrodan her hafta elenen bir yarışmacının yerine yedeklerden bir yarışmacı seçiliyor. MasterChef macerasına devam edebilme şansını kazanmak isteyen yedek kadro yarışmacıları bu akşam ana kadroya girebilmek için ter döktü. Peki, MasterChef yedeklerden kim kazandı? MasterChef 2024 ana kadroya yedeklerden giren 4. yarışmacı kim oldu?

MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; yedeklere seçilen yarışmacılara ilk etapta 3 çeşit şeftali verilerek yaratıcılık tabağı istendi. 2 kişi servisi hazırlayacağı sırada kural ihlali yaparak elendi. İlk turdan ikinci tura geçen yarışmacılar; Yudum, Bera, Sercan ve Bartu oldu. İkinci etaba geçmeyi başaran 4 yarışmacı ikinci etapta yeniden yarıştı. İkinci etapta yuvarlama yemeği yapılması istendi. MasterChef Türkiye'nin yedeklerden ana kadroya geçen 4. yarışmacısı belli oldu.

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA GİREN 4. YARIŞMACI

İkinci etapta istenen yuvalamayı en iyi yaparak MasterChef ana kadroya girmeye hak kazanan isim Yudum oldu.

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA GİREN İLK YARIŞMACI

MasterChef Türkiye'nin yedeklerden ana kadroya geçen ilk yarışmacısı Zübeyde olmuştu.

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA GİREN 2. YARIŞMACI

MasterChef Türkiye'nin yedeklerden ana kadroya geçen 2. yarışmacısı Şirin olmuştu.

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA GİREN 3. YARIŞMACI

MasterChef Türkiye'nin yedeklerden ana kadroya geçen 3. yarışmacısı Akın olmuştu

Sonraki Haber