Liam Payne öldü mü? Liam Payne kimdir, nereli, kaç yaşında?

Liam Payne ismi gündeme bomba gibi düştü. One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne'in öldüğü haberi hayranlarını derinden sarstı. Peki, Liam Payne kimdir, nereli, kaç yaşında?

Son Güncelleme:

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne isminin öldüğü haberleri, ünlü ismin hayranlarını şok etti. Bir döneme damga vuran grubun üyesi olan Payne'in kim olduğu merak ediliyor ve 'Liam Payne kimdir, nereli, kaç yaşında' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Liam Payne öldü mü? Liam Payne nasıl öldü? İşte ünlü isim hakkında merak edilen soruların yanıtları...

LIAM PAYNE KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Liam Payne, tam adıyla Liam James Payne 29 Ağustos 1993'de İngiltere'nin Wolverhampton kentinde dünyaya geldi. Katıldığı The X Factor yarışmasında söylediği "Cry Me A River" şarkısıyla adından söz ettirdi. Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan ve Harry Styles ile One Direction isimli bir grubu kurdular.

Liam Payne 2016 yılından beri İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Cheryl ile birlikteydi. Çiftin 22 Mart 2017 tarihinde "Bear" adında bir erkek bebekleri doğdu. 16 Ekim 2024 Arjantin'in Buenos Aires şehrinde bulunan CasaSur Palermo Hotel'in balkonundan düşerek öldü. Ölümün intihar mı yoksa kaza mı olduğu konusunda soruları yanıtlamadı. Yetkililer halen Payne'in ölümünü araştırıyor ve bir otopsi gerçekleştiriyor.

LIAM PAYNE ÖLDÜ MÜ? 

Ünlü şarkıcı Liam Payne hayatını kaybetti. Dünyaca ünlü One Direction grubunun eski üyesi olan Liam Payne 31 yaşında öldü. 

LİAM PAYNE NASIL ÖLDÜ?

Ünlü şarkıcı Liam Payne kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 2010-2016 yılları arasında üyesi olduğu One Direction grubuyla adından söz ettiren Liam Payne ölümüyle sevenlerini yasa boğdu.

Sonraki Haber