Leyla 3. Bölüm İzle Full NOW Leyla üçüncü bölüm tek parça izle

Leyla dizisinin üçüncü bölümü 25 Eylül 2024 Çarşamba günü NOW'da yayınlandı. Leyla'nın 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Leyla üçüncü bölüm izle.

Son Güncelleme:

NOW ekranlarında yayın hayatına başlayan Leyla dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen NOW TV dizisi olan 'Leyla'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW Leyla 3. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

LEYLA 2. BÖLÜM KONUSU

Yıllar boyu öldü sanıp acı çektiği Cino’yu yara izinden tanıyan Leyla derinden sarsılır ve Güzide ile yüzleşmeye gider. Güzide Nur’dan ve Civan’dan uzak durması konusunda Leyla’yı ne kadar uyarsa da Leyla intikam yemini etmiştir bir kere. Nur’un evlerinde aşçı olarak çalışması konusunda yaptığı teklifi kabul eder. Civan’ın Leyla ile ilgili kafası çok karışır ve ona yıllar önceki unutamadığı çocukluk aşkından bahsederken Neco da yıllar sonra Nur ve Mali’nin karşısına çıkar.

LEYLA OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Cemre Baysel - Leyla

Alperen Duymaz - Civan

Gonca Vuslateri - Nur

Yiğit Kirazcı - Mali

Halil İbrahim Ceylan - Tufo

Gamze Karaduman

Dilara Aksüyek

Seda Güven

Meltem Baytok

Melisa Duru Ünal

Berfin Ant

Zeyno Eracar

Mustafa Avkıran

Cengiz Bozkurt

LEYLA: HAYAT... AŞK... ADALET... DİZİSİ UYARLAMA MI?

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi Brezilya'da yayınlandığı dönemde tüm Latin Amerika'yı etkisi altına alan Avenida Brazil isimli diziden uyarlandı.

LEYLA YENİ BÖLÜM İZLE

Leyla dizisinin NOW'da 25 Eylül 2024 Çarşamba günü yayınlanan 3. bölümünü ( üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

LEYLA 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber